Schenker kundesenter

 

 Stengte veier og baner gir forsinkelser

DB Schenker opplever store forsinkelser i trafikken som følge av at alle ferdselsårer mellom syd-Norge og Midt-Norge er stengt, både jernbane og veier.

Author: Einar Spurkeland/Friday, May 24, 2013/Categories: Driftsinformasjon kunder


 

DB Schenker har derfor innført en rekke kriseløsninger med flere tog via Sverige. Vi er følgelig ajour med hensyn til å sende gods, men lengre transporttider fører til forsinket levering både til terminaler og kunder.

Situasjonen fører til betydelig økte kostnader til fremføring, og vi har i den forbindelse innført et midlertidig pristillegg på 10 % frem til situasjonen er normalisert. I praksis rammer dette hele vårt nettverk som følge av at alle terminaler må legge om sine trafikker til mer direkte distribusjon og mindre bruk av tog.

Vi beklager sterkt at den vanskelige situasjonen vedvarer og vil påvirke våre trafikkopplegg også neste uke. Vi vil gjøre alt som står i vår makt for å redusere ulempene for våre kunder.

I slike krisesituasjoner som dette blir det også mangel på ledig materiell som følge av at planlagte trafikker ikke kommer frem til bestemmelsesstedet som planlagt og ekstra biler må settes inn i trafikken.

Print

Number of views (2644)/Comments (0)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x